excellentwines.se excellentwines.se
0
0:-
Produkt lagd i inköpslista
Inköpslista
Totalt (inkl moms):
0:-

Weingut Bernhart

Vår vackra by Schweigen ligger direkt på gränsen till Alsace och därmed intill Frankrike. Som ni vet är historien här ganska varierad, ibland var Alsace fransk, ibland tysk. Det har alltså kommit till den ovanliga omständigheten att cirka två tredjedelar av våra vingårdar ligger i Frankrike. Genom en särskild förordning omfattas dessa vingårdar av den tyska vinlagen och kan därför ändå kallas vin från Pfalz.

Vi producerar högkvalitativa viner i full harmoni med naturen. Det är bara logiskt att vi odlar våra vingårdar ekologiskt. Våra barns och deras barns framtid ligger oss helt enkelt nära. Vi vill också bevara naturen så långt som möjligt, eftersom det är en viktig resurs för oss. Och naturligtvis är jorden vår mest värdefulla kapital.

Våra viner är alla torra och uppvisar en väldefinierad karaktär av ursprung och vingård, vilket är särskilt viktigt för oss. Weissburgunder (Pinot Blanc) och Spätburgunder (Pinot Noir) spelar en speciell roll i detta.

Weingut Bernhart Gewürztraminer Schweigen Kalkmergel Vitt vin, Tyskland , 239:-
Weingut Bernhart Portugieser Rött vin, Tyskland
Weingut Bernhart Spätburgunder Rött vin, Tyskland , 199:-
Weingut Bernhart Spätburgunder Kalkmergel Rött vin, Tyskland , 309:-
Weingut Bernhart St. Laurent -S- Rött vin, Tyskland
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Välkommen till Excellent Drinks Sidan innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som har fyllt 25 år. Jag har fyllt 25 år