excellentwines.se excellentwines.se
0
0:-
Produkt lagd i inköpslista
Inköpslista
Totalt (inkl moms):
0:-

Sorelle Bronca

Sorelle Bronca är än idag en familjeägd vingård och sättet hur druvorna ska odlas, hur vinerna ska utvecklas och smaka har gått i generation till generation.

Vårt engagemang för den mindre färdiga vägen når sin höjdpunkt i vårt vidsträckta och innovativa organiska koncept som vi ser som en grundläggande del av att bevara den biologiska mångfalden genom att skydda ekosystem och naturtillstånd. I denna mening kan vår ständiga tillväxt och vårt djupaste värde, kvalitet, ses som återspeglar naturen själv och dess naturliga rytmer.

Under de senaste åren har Elisa, Ersilianas dotter, en passionerad ung oenolog, gått med i teamet för att föra hennes entusiasm vidare, en resa vi delar med en underbar grupp män.

Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Välkommen till Excellent Drinks Sidan innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som har fyllt 25 år. Jag har fyllt 25 år