excellentwines.se excellentwines.se
0
0:-
Produkt lagd i inköpslista
Inköpslista
Totalt (inkl moms):
0:-

Polara

1953, i sydöstra Sicilien, satte Peppino Polara upp sin fabrik och gjorde sin första gassosa. Historien om Bibite Polara började för över 60 år sedan, med en stor blandning av fizz, siciliansk smak och kunskap för innovation. Ett vinnande recept, som har gjort det möjligt för detta Modica-baserade företag att utöka sitt distributionsnät, gå in i olika segment av läskedrycksmarknaden och slutligen bli en av de största dryckesproducenterna på Sicilien, södra Italien och hela Medelhavet. Vid sin moderniserade fabrik i Modica fortsätter Polara att producera läsk med hjälp av hantverksbaserade tekniker men med den senaste, säkra utrustningen som passerar högsta möjliga kvalitet till konsumenterna. Således är det tillsammans med det redan stora sortimentet av produkter - för detaljhandelskedjor och Horeca - nu en tappningslinje: läskedrycker från tidigare år, från Polaras tidiga dagar på 1950-talet, från ett gammalt recept, bevakad och överlämnad från en generation till nästa.

Melograno ( Granatäpple ) Läsk, Italien
P53 Ginger Beer Läsk, Italien
P53 Tonic Botanical Tonic, Italien
P53 Tonic Indian Tonic, Italien
P53 Tonic Mediterranea Tonic, Italien
P53 Tonic Timo ( Timjan ) Tonic, Italien
Polara Arancia Rosso ( Blodapelsin ) Läsk, Italien
Polara Aranciata Läsk, Italien
Polara Chinotto Läsk, Italien
Polara Cola Läsk, Italien
Polara Gassosa Läsk, Italien
Polara Limonata Läsk, Italien
Polara Limone e Zenzero ( Citron & Ingefära ) Läsk, Italien
Polara Mandarino Verde ( Grön mandarin ) Läsk, Italien
Polara Spuma Läsk, Italien
Polara Tonica Tonic, Italien
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Välkommen till Excellent Drinks Sidan innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som har fyllt 25 år. Jag har fyllt 25 år