excellentwines.se excellentwines.se
0
0:-
Produkt lagd i inköpslista
Inköpslista
Totalt (inkl moms):
0:-

NADA FIORENZO VITICOLTORE

1921 köpte Carlo, Rombone-gården i Treiso och började där producera vin som han sålde obuteljerat till lokala restauranger. Fram till 1982 sålde gården mest vidare sina druvor men när Bruno, sonen till Fiorenzo, föreslog att gården istället skulle tillverka egna viner bemöttes han med nyfikenhet av sin Fiorenzo.
Nada Fiorenzos viner är guldkorn från regionen och deras Barbaresco produceras i tre olika cru-områden ( på italienska kallade Menzione Geografica Aggiuntiva, och översätts på engelska till Additional Geographic Mention): Rombone, Montaribaldi och Manzola.

NADA FIORENZO Barbaresco Rött vin, Italien
NADA FIORENZO Dolcetto d´Alba Rött vin, Italien
NADA FIORENZO Langhe Nebbiolo Rött vin, Italien
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Välkommen till Excellent Drinks Sidan innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som har fyllt 25 år. Jag har fyllt 25 år