excellentwines.se excellentwines.se
0
0:-
Produkt lagd i inköpslista
Inköpslista
Totalt (inkl moms):
0:-

De Vos

2011 flyttade Christophe De Vos till Göteborg med sin familj.
Han har alltid varit en entreprenör, en delikatessbutik, en spritbutik och en grafisk designbyrå är saker han har varit engagerad i tidigare.
I Sverige är han fortfarande grafisk designer men han började brygga öl som en hobby. Typiska belgiska öl, från gamla recept. Lite anpassad för att få perfekt balans / smak.
Eftersom han gillade det så bra och reaktionen från vänner och bekanta var så entusiastisk, bestämde han sig för att brygga sitt öl i större skala så att alla kan njuta av.
De första åren brygger han i Belgien och importerade sina öl till Sverige.
Sedan januari 2019 blev han partner i Två Feta Grisar. Hans öl bryggs i vårt bryggeri i Göteborg.

De Vos Belgian Style Blond Öl, Sverige , 27:-
De Vos Belgian Style CoffeeQuad Öl, Sverige , 40,80:-
De Vos Belgisk Dubbel Öl, Sverige , 32,10:-
De Vos Belgisk Quadrupel Öl, Sverige , 39,10:-
De Vos Belgisk Triple Öl, Sverige , 32,20:-
De Vos Red Fox Öl, Sverige , 34,20:-
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Välkommen till Excellent Drinks Sidan innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som har fyllt 25 år. Jag har fyllt 25 år