excellentwines.se excellentwines.se
0
0:-
Produkt lagd i inköpslista
Inköpslista
Totalt (inkl moms):
0:-

Excellent Drinks / Två Feta Grisar bryggeri

Excellent Drinks är paraply namnet vi använder på marknaden ut mot våra kunder. Två Feta Grisar AB är bolaget bakom. Excellent Drinks är ett väldigt sälj- och marknadsförings drivet bolaget inom vin, sprit och öl. Med tät dialog med våra samarbetspartners jobbar vi efter tydliga mål, vilket leder till stor framgång med resultat av starka varumärken på den svenska marknaden. Vilket syns både på Systembolaget och Horeca.

Excellent Drinks importerar och distribuerar vin, sprit och öl till Systembolaget, Restauranger, Grossister, Dagligvaruhandeln över hela Sverige samt Duty Free.

Våra egna öl som vi brygger på Hisingen i Göteborg; Två Feta Grisar och De Vos säljer vi restauranger runt om i Sverige samt även på export.

Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Välkommen till Excellent Drinks Sidan innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som har fyllt 25 år. Jag har fyllt 25 år